ff op de hoogte blijven

Nieuw op het menu (blog)

Je wilt niets liever dan het koksmes weer in eigen handen nemen, om niet meer afhankelijk te zijn van tussenpartijen als Thuisbezorgd. Maar waar begin je? Lees hier onze gratis tips om jou op weg te helpen met de online marketing voor jouw horecaonderneming.

Door corona moest ik snel omschakelen van een foodtruck voor events naar een winkel. We hadden geen website en betaalden veel geld aan Uber Eats en Thuisbezorgd. Sinds de website en online marketing van ffetenbestellen.nl houd ik meer geld over en kan ik met een gerust hart mijn klanten online bedienen. Ik kan gelukkig meer orders aan en heb zelfs een bezorger aangenomen. Volgende stap is met online adverteren nog meer omzet maken. Wij zijn blij en zeer tevreden!!!

Fabio & Sylvana

Door corona moest ik snel omschakelen van een foodtruck voor events naar een winkel. We hadden geen website en betaalde veel geld aan Uber Eats en Thuisbezorgd. Sinds de website en online marketing van ffetenbestellen.nl hou ik meer geld over en kan nu met een gerust hart mijn klanten online bedienen. Ik kan gelukkig meer orders aan en heb zelfs een bezorger aangenomen. Volgende stap is met online adverteren nog meer omzet maken. Wij zijn blij en zeer tevreden!!!

Fabio & Sylvana
timelapse photo of man holding burger

All Rights Reserved ©2024, ffetenbestellen.nl

Terms & Conditions Privacy & Policy

[contact-form-7 id="83463a2" title="Bestelformulier"]

Kies een van onze recepten voor succes