ffetenbestellen.nl

Onze keukenbrigade

Een restauranteigenaar runt zijn zaak ook niet in z’n eentje. Hij werkt samen met chefkoks die de maaltijd bereiden, serveerders die het juiste eten bij de juiste tafels brengen, en bezorgers die met weer en wind op de fiets springen om het eten rond te brengen. Dat is bij ons niet anders. Om onze horeca optimaal van dienst te kunnen zijn in het bouwen van hun online identiteit, werken wij samen met een aantal partners die precies dat kunnen waar we zelf niet goed in zijn.
people eating on table with foods
Over ffetenbestellen.nl

Onze visie

Het was maart 2020. Door de coronacrisis moesten alle restaurants en andere horecagelegenheden plotseling sluiten. Daardoor konden zij geen inkomsten meer genereren, terwijl de kosten gewoon doorgingen. Het duurde even voordat duidelijk werd hoeveel horecagelegenheden ineens nog maar amper het hoofd boven water konden houden.

Nick Aldewereld besefte dat de horeca een veel te groot percentage van hun inkomsten afstaat aan grote bezorgplatforms, die torenhoge commissies vragen voor hun diensten. Toen hij aan horecaondernemers in zijn netwerk vroeg waarom ze hun klanten niet direct via hun eigen website lieten bestellen, kreeg hij steeds hetzelfde antwoord: ze hadden geen keus, want als ze geen gebruik meer zouden maken van grote platforms als Thuisbezorgd, zouden veel minder mensen hun online weten te vinden.

Vanuit deze drive is ffetenbestellen.nl ontstaan: de drive om de macht weg te halen bij grote tussenpartijen en lokale ondernemers terug in hun kracht te zetten. Hoe? Door hen voor een vast bedrag van x per maand te helpen met hun online marketing en web development. Door Nick’s jarenlange, bewezen ervaring met online marketing voor de horecabranche, weet hij als geen ander hoe wij kunnen zorgen dat jouw restaurant tóch online gevonden wordt – zonder commissie te hoeven afstaan aan derden. Veel concurrenten gingen je al voor – doe je ook mee?
Over ffetenbestellen.nl

Onze bedrijfspresentatie:

Over ffetenbestellen.nl

Onze cultuur

  • Cultuur van vrede
  • Geweldloosheid
  • Diversiteit
  • Mondiaal burgerschap
Sustainable Development Goals
ontwikkeld
Ons netwerk

We worden vertrouwd door...

Deze horeca-ondernemers gingen je al voor. Jij wilt toch niet achterblijven?
Check ff of dit iets voor jou is

Onze menukaart

Wij gaan voor duurzame langetermijnrelaties met onze klanten.

De investeringen die je nu doet, bijvoorbeeld in beeldmateriaal of het opbouwen van een klantenbestand, zullen over aan aantal jaar nog steeds van pas komen. Het is net koken: het is even wat werk om de juiste ingrediënten op de goede manier te combineren, maar dan is het een kwestie van laten stomen en kijken hoe de resultaten zichtbaar worden.
  • Voor restaurants
  • Voor catering
  • Voor hotels
  • Voor supermarkten
Ondersteuningen

We worden ondersteund door...

Ons platform wordt ondersteund door...

Door corona moest ik snel omschakelen van een foodtruck voor events naar een winkel. We hadden geen website en betaalden veel geld aan Uber Eats en Thuisbezorgd. Sinds de website en online marketing van ffetenbestellen.nl houd ik meer geld over en kan ik met een gerust hart mijn klanten online bedienen. Ik kan gelukkig meer orders aan en heb zelfs een bezorger aangenomen. Volgende stap is met online adverteren nog meer omzet maken. Wij zijn blij en zeer tevreden!!!

Fabio & Sylvana

Door corona moest ik snel omschakelen van een foodtruck voor events naar een winkel. We hadden geen website en betaalde veel geld aan Uber Eats en Thuisbezorgd. Sinds de website en online marketing van ffetenbestellen.nl hou ik meer geld over en kan nu met een gerust hart mijn klanten online bedienen. Ik kan gelukkig meer orders aan en heb zelfs een bezorger aangenomen. Volgende stap is met online adverteren nog meer omzet maken. Wij zijn blij en zeer tevreden!!!

Fabio & Sylvana
timelapse photo of man holding burger

All Rights Reserved ©2024, ffetenbestellen.nl

Terms & Conditions Privacy & Policy

[contact-form-7 id="83463a2" title="Bestelformulier"]

Kies een van onze recepten voor succes