Gefeliciteerd, je hebt je aangemeld! Hoe nu verder?

Nu ff aan de slag...

Je hebt de eerste stap gezet om weer zelf het heft in handen te nemen. Nu is het belangrijk om een aantal zaken op de juiste manier te regelen, zodat we samen aan de slag kunnen om die nieuwe klanten online naar jou toe te brengen.

Stap voor stap op weg

Met deze stappen kunnen we zo snel mogelijk resultaat boeken.


Mocht u er niet uitkomen dan kunt altijd bellen binnen kantoortijden op 0203086301 of 24/7 een email sturen naar klantenservice@ffetenbestellen.nl

Door corona moest ik snel omschakelen van een foodtruck voor events naar een winkel. We hadden geen website en betaalden veel geld aan Uber Eats en Thuisbezorgd. Sinds de website en online marketing van ffetenbestellen.nl houd ik meer geld over en kan ik met een gerust hart mijn klanten online bedienen. Ik kan gelukkig meer orders aan en heb zelfs een bezorger aangenomen. Volgende stap is met online adverteren nog meer omzet maken. Wij zijn blij en zeer tevreden!!!

Fabio & Sylvana

Door corona moest ik snel omschakelen van een foodtruck voor events naar een winkel. We hadden geen website en betaalde veel geld aan Uber Eats en Thuisbezorgd. Sinds de website en online marketing van ffetenbestellen.nl hou ik meer geld over en kan nu met een gerust hart mijn klanten online bedienen. Ik kan gelukkig meer orders aan en heb zelfs een bezorger aangenomen. Volgende stap is met online adverteren nog meer omzet maken. Wij zijn blij en zeer tevreden!!!

Fabio & Sylvana
timelapse photo of man holding burger

All Rights Reserved ©2024, ffetenbestellen.nl

Terms & Conditions Privacy & Policy

[contact-form-7 id="83463a2" title="Bestelformulier"]

Kies een van onze recepten voor succes