Privé: Restaurant Revenue Manager

Verbeter de winstgevendheid van restaurants op basis van resultaat.
Eerlijk en duurzaam.

Total Revenue Management

Total Revenue Management (TRM) kan worden gedefinieerd als het doel om elke inkomstenbron te beheren met de hoogste winstgevendheid. Door meerdere verkooppunten op te nemen, zoals eten en drinken, banket- en conferentiefaciliteiten, spa, detailhandel, vrijetijdsactiviteiten met kamer omzet beheer, helpt TRM hotels bij het bereiken van hun doel om de inkomsten en winstgevendheid te verhogen in een concurrerende markt.

Restaurant Revenue Management

“Restaurant revenue management (RRM) definieer ik als het verkopen van de juiste stoel aan de juiste klant tegen de juiste prijs en voor de juiste duur.” Inkomstenbeheer voor restaurants omvat het gebruik van digitale tools, zoals uw POS, om verkoopgegevens te analyseren, zodat u de toekomstige vraag nauwkeurig kunt voorspellen.

Hospitality Consultancy

Om TRM compleet te maken gaan wij aandachtig kijken naar de kostenstructuur van het hotel/restaurant. Zo krijgen we een beeld van de kostenbesparingen gedaan, zonder kwaliteitsverlies. Hierbij neem ik de waarden duurzaamheid en continuïteit in acht. Door naar zowel de omzet kant als de kosten kant te kijken, optimaliseert u de bottom-line profit van de organisatie en dat is tenslotte wat we allemaal willen.

All Rights Reserved ©2024, ffetenbestellen.nl

Terms & Conditions Privacy & Policy

[contact-form-7 id="83463a2" title="Bestelformulier"]

Kies een van onze recepten voor succes