Hoe een eigen eten bestel platform je helpt om extra omzet te genereren in de horeca

0 Comments

Als horecaondernemer is het belangrijk om altijd naar manieren te zoeken om meer omzet te genereren. Een van de manieren waarop je dit kunt doen, is door het aanbieden van een eigen eten bestel platform. Door een eigen platform te hebben, kun je meer online omzet genereren zonder dat je hoge bezorgcommissies hoeft te betalen aan externe partijen.

Het hebben van een eigen eten bestel platform biedt ook de mogelijkheid om je klanten te binden. Door regelmatig te communiceren met je klanten via het platform, kun je ervoor zorgen dat ze terugkomen voor meer. Bovendien kun je met behulp van het platform ook specifieke aanbiedingen doen aan je klanten, wat kan helpen om hun loyaliteit te vergroten.

Een ander voordeel van het hebben van een eigen eten bestel platform is dat je een eigen klantenbestand kunt opbouwen. Door de gegevens van je klanten op te slaan in het platform, kun je gerichte marketing doen en ervoor zorgen dat je klanten terugkomen voor meer.

Uiteindelijk kan het hebben van een eigen eten bestel platform helpen om extra omzet te genereren door het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten. Bovendien zijn de vaste kosten voor het onderhouden van een eigen platform vaak lager dan de hoge bezorgcommissies die je betaalt aan externe partijen.

About the author 

nickffetenbestellen

Oprichter ffetenbestellen.nl | Marketing leider en bevrijder van horeca & retail bedrijven | Tech ondernemer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates
Stel een vraag