Hoe creëer je extra omzet met online marketing in de horeca?

0 Comments

ffetenbestellen.nl cover listing horeca webzine

Als horecaondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je omzet op peil te houden. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet alleen op de traditionele manieren extra omzet binnenhaalt, maar ook via online kanalen? Een eigen eten bestel platform kan hierbij helpen.

Het voordeel van een eigen eten bestel platform is dat je geen hoge bezorgcommissies hoeft te betalen aan een derde partij, zoals bijvoorbeeld Deliveroo. Hierdoor kun je meer omzet behouden en heb je meer controle over hoe jouw producten gepresenteerd worden op het platform.

Daarnaast kun je met een eigen eten bestel platform ook je eigen klantenbestand opbouwen en deze klantenbinding versterken. Door bijvoorbeeld aan te bieden dat klanten korting krijgen op hun volgende bestelling of door het aanbieden van speciale aanbiedingen alleen voor klanten die via het eigen platform bestellen, kun je ervoor zorgen dat mensen terugkomen en jouw restaurant blijven bezoeken.

Maar hoe zorg je ervoor dat mensen jouw eten bestel platform vinden? Google horeca marketing kan hierbij helpen. Door middel van zoekmachine optimalisatie en het gebruik van Google Ads kun je ervoor zorgen dat jouw eten bestel platform bovenaan in de zoekresultaten verschijnt wanneer mensen naar eten bestellen in jouw omgeving zoeken. Zo kun je nieuwe klanten aantrekken en meer online omzet genereren.

Het is wel belangrijk om te onthouden dat een eigen eten bestel platform ook vaste kosten met zich meebrengt, zoals de ontwikkeling en onderhoud van het platform. Het is daarom belangrijk om goed na te denken of een eigen eten bestel platform voor jouw horecabedrijf de juiste keuze is en of het opweegt tegen de extra omzet die je ermee kunt behalen.

About the author 

nickffetenbestellen

Oprichter ffetenbestellen.nl | Marketing leider en bevrijder van horeca & retail bedrijven | Tech ondernemer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates
Stel een vraag